Hav Travel - One of the leading tourist, transportation companies in VN
dich-vu-xe-hav-travel

About us

Due to significant development of Vietnamese tourism in the past years, HAV Travel was founded with the aim of building a prestige brand name in the tourism field in the center of Vietnam.

Although we have only recently opened since October 2015, HAV Travel employees are dynamic and experienced. HAV Travel is belonging to the HAV Travel Limited Company with hope will one of the leading tourism companies in the central of Vietnam and even across Vietnam.

We really desire to develop the highest ranked tourism with criteria including stableness, quality, and prestigiousness in both Vietnam and Internationally.

HAV Travel is committed to your benefit and your satisfaction is our highest priority. That is the reason why our slogan ‘Quality and Best Services’ is the guideline for our business.

Readmore

Đặt Dịch Vụ

Please leave this field empty.

Our Services

Cam kết chỉ nhận tiền khi khách hàng hài lòng về chất lượng xe và dịch vụ của công ty chúng tôi. Vì vậy, trong quá trình thương thảo giá, hợp đồng, hay trên hành trình đó có xảy ra sự không hài lòng dù nhỏ hay lớn, xin quý khách vui lòng liên hệ với công ty chúng tôi để được giải quyết một cách nhanh chóng và hiệu quả nhất.

News

 • DMZ Tour

  HUE CITY – QUANG TRI DMZ – KHE SANH – VINH MOC 1 DAY TRIP (01 day) Pick-up and drop-off: at Hue Hote...

  Dcar President – 2017

  HAV Travel Agency xin giới thiệu đến Quý Khách Hàng thông tin chi tiết dòng xe Dcar President, được ...

Testimonials

 • Definitely a luxurious and comfortable ride.

  " If you want to get a very comfortable and luxurious transport, HAV Travel would be fabulous for you. The seats are very comfortable with AC and a small blanket in case you get too cold. The music was a bit loud though. The down side, for the price, they could easily drop you at the hotel :( NOTE: If you want a quality transportation, this agency will offer you a high quality experience. Do not trust the agencies and hotels to facilitate your transport as they often get commission by sending tourists and the quality is not that great. Get yourself well informed before you take a decision.

  Definitely a luxurious and comfortable ride.
 • Voyage de hue à hoi an

  " 3h30 de trajet, d'hôtel à hôtel (hav se charge de tout). Minibus avec 8 places, tout confort, chauffeur calme, ne klaxonne pas (un extra terrestre au Vietnam). Bref je conseille

  Voyage de hue à hoi an
 • Mai Ly

  " Quãng thời gian di chuyển trên xe như là đang ở một khách sạn thu nhỏ. Tôi đã có một quãng thời gian nghỉ ngơi - trên hành trình di chuyển của mình. Một chiếc xe đầy đủ tiện nghi phù hợp với các Doanh nhân cần nghỉ ngơi khi trên đường công tác. Hay đơn giản hơn dành cho những người cần một chất lượng cao hơn - HAV đã đáp ứng điều đó.

  Mai Ly
 • Camron Smith

  " We really enjoyed our driver Hung and the service. The car was perfect for our family vacation. The car was always cold and had water and hand towels for us. Hung was very knowledgeable about every area we visited and always had great suggestions about where to eat, where to shop, etc. He was very friendly. The trip would not have been the same without him and without the great driving service. When we come back, we will be using HAV and Hung again.

  Camron Smith
 • Thanh Hương

  " Lúc trước mình muốn vào Đà Nẵng để làm việc,du lịch,đi chơi và về lại Huế mình không biết phải chọn dịch vụ tốt và phù hợp cho mình ở đâu. Nhưng từ khi sử dụng xe Limousine của HAV TRAVEL thì cả gia đình mình đã có được sự lựa chọn đúng đắn để sử dụng. Không phải vất vả để đi tìm xe nữa và rất sợ cảm giác phải đi xe đò chật chội nhồi nhét thậm chí là ngộp thở ko có máy lạnh và đặc biệt là mình có con nhỏ. Chúc công ty ngày càng phát triển để những người như chúng tôi có được dịch vụ tốt để sử dụng như vậy.

  Thanh Hương
 • Ngọc Khánh

  " Vừa qua mình có sử dụng dịch vụ của công ty HAV TRavel bằng xe Limousine cao cấp,xe đẹp sang trọng và còn có cả bánh + nước + khăn lạnh....Mình thật sự bất ngờ khi lần đầu tiên sử dụng dịch vụ của công ty,thật tuyệt nếu Thành Phố mình có thêm nhiều dịch vụ cao cấp như thế này để phục vụ nhu cầu đi lại cho người dân.

  Ngọc Khánh

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Dismiss